Covid-19

Sådan håndterer jeg COVID-19 situationen hos Balance by Reffstrup.

Som alle er klar over, har COVID-19 haft en enorm indvirkning på virksomheder som Balance by Reffstrup. Jeg har været lukket ned og blevet tvunget til at gentænke hele min tilgang til hygiejne på klinikken, både for mine kunder og mig. Hos mig skal I, alle være 100% tryg, når I ankommer, og derfor har jeg sat de højeste standarder for hvordan jeg sikrer et rent og trygt miljø. Ud over visirer, mundbind, afspritning og afvaskning mellem alle kunder. Og så har jeg
afsat 15 minutter ekstra mellem hver behandling til rengøring af behandlerrummet. Alt sammen for at kunne sige, at jeg leverer en service som anbefales og passer til det niveau, som jeg gerne vil give mine kunder.

Jeg skal bede dig om følgende:

  • Kom alene
  • Kom til tiden
  • Ring og aflys, hvis du har symptomer på nogen form for smitsom sygdom.

Hvis du har nogen forslag til, hvordan jeg kan gøre det endnu bedre, må du hellere end gerne skrive eller ringe til mig med ideer og feedback. Jeg er i tæt dialog med sundhedsmyndighederne om præcist hvilke tiltag, jeg skal tage for at leve op til deres krav. Derfor kan der ske ændringer i mine procedurer fra dag til dag. Min klinik er lille, og der er naturligvis adgang til toilet og håndvask incl. afspritning. Men toilettet deles med andre lejer. Derfor opfordre jeg at det bruges mindst muligt. Du kan til hver en tid få udleveret en klud til at tørre hænder i, så du ikke deler håndklæder med andre.