Bog – UDSOLGT

Blodtypekost fra ubalance til balance af Charlotte Reffstrup

Alt for mange mennesker døjer med hævede hænder og fødder, led smerter, oppustethed, overvægt, infektioner, fordøjelses- og søvnbesvær. Ofte skyldes det forkert kost og en uhensigtsmæssig livsstil.
Min bog Blodtypekost – fra ubalance til balance giver inspiration til en let og effektiv måde at skabe vedvarende resultater, ved at spise efter din blodtype. Efter få uger vil du mærke den gavnlige effekt og udover at nyde den lækre mad, vil du kunne mærke et stabilt og sundt vægttab, en sund og et velfungerende mave/tarmsystem, strålende hud og et øget fysisk og mentalt overskud.
Med denne bog i hånden, får du, for første gang en koge- og livsstilsbog, der er fyldt med sunde og superlækre opskrifter, rådgivning om hudpleje, anbefalinger til indkøb af råvarer til morgenmad, lunch og middagsmad.

Bogen henvender sig specielt til personer med blodtype A som vil leve på en sundblodtypekost. Men du kan sagtens finde en inspiration til de andre blodtyper også. Hele 44% af alle danskere, har blodtype A. Grundprincipperne bag blodtypekost er at spise efter sin blodtype. Du finder listen over de gavnelige og neutrale fødevarer, som danner en indre balance og styrker kroppen. Bogen indeholder mine personlige, ugentlige motions- og hudplejeprogram, mine egne erfaringer med kostændringer, blid yoga, styrketræning og bindevævsmassage.

Jeg er uddannet hudterapeut, make-up artist, Japansk Lifting behandler og bindevævsmassør. Jeg har løbende deltaget i kurser og seminarer om ernæring, vitaminer og mineraler samt massageteknikker.

Bogen er udsolgt men kan lånes på biblioteket.