Om mig

Jeg Charlotte Reffstrup, er stifter af klinikken Balance by Reffstrup for bindevævsmassage,  Japansk Lifting, signaturebehandlinger og kostcoach.

Jeg brænder for det holistiske og for at hjælpe mennesker med at få en bedre balance, ved at arbejde med kroppen og livsstil fremfor kortvarige løsninger. Jeg finder først årsagen og arbejder med at afhjælpe symptomerne. Det vigtigste for mig er at være oprigtig, ærlig og skabe tillid.

Oprindeligt er jeg uddannet i rejsebranchen og arbejdede 9 år hos Maersk Travel som marketingssekretær. Det var en spændende rejse og en oplevelse jeg ikke vil være foruden.

​I 26 år har jeg arbejdet som hudterapeut og make-up artist efter uddannelsen som jeg færdiggjorde i 1994, og siden 2013 som bindevævsmassør. Japansk Lifting (2017) – den originale metode. I 2015 blev jeg forfatter til bogen Blodtypekost fra ubalance til balance. I 2019 begyndte jeg at undervise i bindevævsmassage, massageteknikker til ansigtet og Hot Stone på et uddannelsessted i Aarhus.

Derudover laver jeg individuelle kostplaner, udvikler opskrifter, holder løbende foredrag i hele landet om livsstil med blodtypekost.

​Bindevævsmassage med sugekopper og bindevæv har altid og er stadig min store passion. Bindevævet, fordi bindevævet afspejler “det indre”, og derfor giver mig en fantastisk mulighed for at finde ud af, om der er ubalancer i kroppen og hvor de eventuelt stammer fra.

​Jeg har altid været drevet af min passion og har brugt meget tid på at læse fagbøger, deltaget i forskellige kurser, uddannelser og undersøgt hvordan kost, kosttilskud, motion, behandlinger, tanker m.m. kan påvirke os i en positiv retning.

Du kan følge mig på Instagram og Facebook for at få seneste nyt om behandlinger, inspiration og madglæde.